Er is een oplossing voor jouw verslaving

Ervaringsleer

Misschien heb je de hoop al opgegeven... Echter Helder Trainingen biedt een uniek trainingsprogramma aan op verslavingsgebied. Doordat wij intelligent leren combineren met ervaringsleer.

Het stuk dat er voor zorgt dat jij meer uit het leven gaat halen heet ervaringsleer.

Bijna alle trainingen en therapieën voor mensen met een verslaving in Nederland zijn gebaseerd op intellectueel leren (uit een boek leren) en persoonlijke gesprekken.

Ook bij Helder Trainingen zien wij daar het belang van in. Echter heb je jouw verslaving aangeleerd simpelweg door het te doen, keer op keer weer. Je bent dus niet verslaafd geworden omdat je dat in een boek hebt gelezen. Ervaringsleer is leren door doen. Soms zijn het zijn prikkelende en impactvolle oefeningen. Door de impactvolle oefeningen zal je de inhoud van de oefeningen nooit meer vergeten en pas je het de volgende dag gelijk toe! Vergelijk het maar met fietsen. Dat heb je niet uit een boekje geleerd. Je hebt het geleerd, simpelweg door het te doen! Ervaringen onthoud je nu eenmaal beter dan wat je in een boek gelezen hebt. Overigens kan iedereen deelnemen aan de oefeningen vanaf 15 jaar en ouder.

Het mag dan bijna logisch klinken dat ervaringsleer van essentieel belang is om op een effectieve manier van jouw verslaving af te komen.

Ervaringsleer

Zorgt er voor dat jij de juiste keuzes in jouw leven gaat maken en dat je weer gaat voor wat jij echt belangrijk vindt in het leven.

Je hebt, soms al jarenlang, een verslaving ontwikkeld en daarbij heb je allerlei werkende en niet werkende systemen ontwikkeld. De combinatie van intelligent leren met ervaringsleer zorgt er niet alleen voor dat je gaat inzien hoe de systemen werkten en werken in jouw leven, het zorgt er daarnaast ook voor dat je op een simpele en krachtige manier gaat leren hoe jij het voortaan anders kan doen. 

De toevoeging  van ervaringsleer is een stuk wat de trainingen van Helder krachtig, effectief en daarmee uniek maakt in Nederland!

Het onderdeel van ervaringsleer zit in alle trainingen van Helder inbegrepen maar kan ook apart worden afgenomen met “De Helder Verdiepingstraining”.

Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je al elders een behandeling hebt gevolgd en dat je nog geen bevrijd gevoel hebt. Sommigen lopen met een rotgevoel of depressief gevoel rond. Misschien merk je dat het je lukt om van je middel af te blijven maar dat de trek er nog is. Wat veel wordt gezegd, door mensen die de training van de ervaringsleer hebben gevolgd, is dat zich na die training weer geliefd voelden en dat ze inzicht kregen over hoe ze hun doelen konden bereiken.

Jouw geluksniveau neemt substantieel toe. De resultaten zijn verbluffend. Gun jezelf een mooi en liefdevol leven. Het enige dat je hoeft te doen is de volgende stap te zetten door het contactformulier in te vullen.

Testimonials

Verhalen van oud deelnemers die de stap hebben durven zetten.
Klaar met mijn verslaving

Ben je echt klaar met jouw verslaving?

Een intakegesprek is altijd gratis en je kunt ook gebruik maken van een gratis één uur durende sessie met een ervaringsdeskundige.
Afspraak maken
Een intakegesprek is altijd gratis
Wij nemen jouw privacy serieus. Bescherming van jouw privacy is de basis van de vertrouwensrelatie die we met je aangaan.
Bedankt voor het invullen van het formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Er ging iets verkeerd tijdens het versturen van het formulier. Probeer het alsjeblieft nog een keer.