De Helder Verdiepingstraining

Mensen zeggen wel eens 'Je moet het loslaten', maar je hebt geen idee hoe je dat moet doen. “De Helder Verdiepingstraining" is een training van 3 dagen en laat je zien hoe je los komt van je verslaving zodat de weg vrij is voor een mooi en gelukkig leven. Veel mensen gaven na deze training aan dat ze zich eindelijk bevrijd voelden van hun verslaving.

Hoe zou het zijn als je je nu écht een keer bevrijd voelt van je verslaving? 

Velen lukt het om op eigen kracht lange periodes nuchter te blijven of misschien heb je al eerder (elders) een behandeling gevolgd waarbij je nog niet bevrijd voelt van je verslaving. Door onze bewezen en unieke trainingsmethode ga je in drie dagen tijd op een andere manier naar jouw leven kijken. Door de training ga je absoluut meer rust ervaren in jouw leven. Door de training zal je meer plezier hebben in dat wat je doet, meer duidelijkheid hebben over de richting die je op wilt met je leven, je kunt makkelijker en sneller keuzes maken, je relaties zullen verbeteren en je zult meer zelfvertrouwen krijgen.

Hoe zou het zijn als je je nu écht een keer bevrijd voelt van je verslaving? 

Velen lukt het om op eigen kracht lange periodes nuchter te blijven of misschien heb je al eerder (elders) een behandeling gevolgd waar bij je nog niet bevrijd voelt van je verslaving. Door onze bewezen en unieke trainingsmethode ga je in drie dagen tijd op een andere manier naar jouw leven kijken. Door de training ga je absoluut meer rust ervaren in jouw leven. Door de training zal je meer plezier hebben in dat wat je doet, meer duidelijkheid hebben over de richting die je op wilt met je leven, je kunt makkelijker en sneller keuzes maken, je relaties zullen verbeteren en je zult meer zelfvertrouwen krijgen.

Wat maakt “De Helder Verdiepingstraining” zo krachtig, effectief en uniek ten opzichte van andere behandelmethodes?

Bijna alle trainingen en therapieën voor mensen met een verslaving in Nederland zijn gebaseerd op intellectueel leren (uit een boekleren) en persoonlijke gesprekken. Ook bij Helder Trainingen zien wij daar het belang van in. Echter heb je jouw verslaving aangeleerd simpelweg door het te doen, keer op keer weer. Je bent dus niet verslaafd geworden omdat je dat ineen boek hebt gelezen.

Wij maken gebruik van ervaringsleer. Door prikkelende impactvolle oefeningen zal je de inhoud van de oefeningen nooit meer vergeten en pas je het de volgende dag gelijk toe! Vergelijk het maar met fietsen. Dat heb je niet uit een boekje geleerd. Je hebt het geleerd, simpelweg door het te doen! Ervaringen onthoud je nu eenmaal beter dan iets wat je in een boek gelezen hebt. Het mag dan bijna logisch klinken dat ervaringsleer van essentieel belang is om op een effectieve manier van jouw verslaving af te komen.

De trainers die de trainingen geven mogen zich tot de top van Nederland rekenen op dit gebied. “De Helder Verdiepingstraining” duurt drie dagen. De trainingen beginnen altijd op vrijdag en eindigen op zondag. Naast deze training krijg je twee sessies meteen ervaringsdeskundige die jou verder helpt om alle inzichten en tools die je tijdens de training hebt gekregen, op een effectieve wijze in te zetten in jouwleven.


De resultaten die je bereikt na “De Helder Verdiepingstraining”:

 • je overwint je angsten waardoor je gaat presteren voorbij jouw eigen verwachtingen;
 • je stelt haalbare doelen en weet hoe deze te bereiken;
 • je herstelt relaties met je dierbaren;
 • je krijgt een gezonde levensstijl op alle vlakken;
 • je doorbreekt systemen die niet (meer) helpend zijn en weet hoe je het van nu af aan anders moet doen;
 • je energielevel verhoogt en daardoor ben je actiever;
 • je weet je grenzen te stellen op alle vlakken in jouw leven en deze te bewaken;
 • je ervaart rust en daarmee geluk in jouw leven;
 • je voelt je weer geliefd en dat geeft je gevoel van trots;
 • je maakt duidelijke keuzes en handelt naar wat jij belangrijk vindt op een liefdevolle manier voor je omgeving;
 • je ziet mogelijkheden en oplossingen voor de gebieden die voor jou belangrijk zijn;
 • je leert omgaan met moeilijke situaties en onverwachte gebeurtenissen vanuit zelfvertrouwen en kracht;
 • je hebt controle over wat erin jouw leven gebeurt;
 • je hebt weer plezier en humor in jouw leven.

Dus heb je al elders een behandeling gevolgd, maar loopje nog met een rot- of depressief gevoel rond? Of blijf je al wel van het middel af, maar is de trek er nog?

Schroom niet en neem contact met ons op. Een intakegesprek is altijd gratis. Indien je meer informatie wilt of als je je aan wilt melden voor deze training, bel dan gerust met 072 - 785 61 02 of maak gelijk een afspraak via de contact pagina.

 

Deze training duurt
3 dagen

Testimonials

Verhalen van oud deelnemers die de stap hebben durven zetten.
Klaar met mijn verslaving
Klaar met mijn verslaving

Ben je echt klaar met jouw verslaving?

Een intakegesprek is altijd gratis en je kunt ook gebruik maken van een gratis één uur durende sessie met een ervaringsdeskundige.
Afspraak maken
Een intakegesprek is altijd gratis
Wij nemen jouw privacy serieus. Bescherming van jouw privacy is de basis van de vertrouwensrelatie die we met je aangaan.
Bedankt voor het invullen van het formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Er ging iets verkeerd tijdens het versturen van het formulier. Probeer het alsjeblieft nog een keer.